Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Συστήματα Προτεραιότητας
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Συστήματα προτεραιότητας QMS
Το σύστημα καταμέτρησης χρησιμοποιείται για τον πλήρη έλεγχο και την αυτοματοποιημένη σειρά προτεραιότητας σε Δημόσιες, Ιδιωτικές Υπηρεσίες και Τράπεζες. Αποτελείται από την κεντρική μονάδα, τα πληκτρολόγια των χρηστών και της πινακίδες ένδειξης των αριθμών(LED).
Η επικοινωνία του συστήματος είναι ασύρματη ,Wireless, κάτι που το καθιστά άκρως ανταγωνιστικό λόγω τον μηδαμινών καλωδιώσεων και επιπλέον εργασιών.
Η οθόνη της κεντρικής μονάδας προσφέρεται σε 17" touch screen, θερμικό εκτυπωτή και ενσωματωμένο industrial PC. Επίσης προσφέρεται η δυνατότητα παράλληλα με την φωτεινή ένδειξη αριθμού και φωνητική κλήση μέσω ηχογραφημένων μηνυμάτων.
Μέσω του software προσφέρεται η δυνατότητα της επεξεργασίας όλων των πληροφοριών και χρήσιμων στατιστικών στοιχείων.


ρία σχετικά με τα QMS συστήματα προτεραιότητας της Profelm-ΒΙΕΜ Electronics ΑΒΕΕ. Οι ειδικοί μας θα είναι ευχαρίστηση να σας βοηθήσουν να επιλέξετε την κατάλληλη λύση για τις ανάγκες της επιχείρησής σας. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά, μέσω email ή συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας που βρίσκεται παρακάτω. Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε!
Επιστροφή στο περιεχόμενο