Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Access Control Systems
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Access Control Systems
Η εγκατάσταση του συστήματος ελέγχου πρόσβασης (Αccess Control), κρίνεται απαραίτητη για την αύξηση της ασφάλειας των κτιρίων και την παρακολούθηση και καταγραφή όλων των εισόδων - εξόδων στους χώρους  των εξουσιοδοτημένων κατόχων κάρτας πρόσβασης και όλων των επισκεπτών.
Το σύστημα υποστηρίζεται από μπάρες συνεχούς λειτουργίας και πινακίδες LED αυτόματης καταμέτρησης οχημάτων για στεγασμένους και υπαίθριους χώρους στάθμευσης.
Επίσης το ίδιο σύστημα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την καταγραφή και επεξεργασία των ωρών εργασίας (χρονοπαρουσίας) των υπαλλήλων με χωριστούς αναγνώστες.

Η εταιρία μας αντιπροσωπεύει τόσο οίκους του εξωτερικού όσο και της εγχώριας αγοράς για την προμήθεια και τοποθέτηση Software & Hardware προγραμμάτων Access Control , Barrier Systems και έξυπνους ελεγκτές (PLC) για την διαχείριση πινακίδων (LED) , φαναριών και μπαρών συνεχούς λειτουργίας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα ολοκληρωμένα συστήματα Access Control που προσφέρουμε. Στην Profelm-ΒΙΕΜ Electronics ABEE, είμαστε εξειδικευμένοι στον τομέα της ασφάλειας και προσφέρουμε λύσεις που εξασφαλίζουν τον έλεγχο και την καταγραφή εξουσιοδοτημένων χρηστών. Με την εμπειρία μας και την τεχνογνωσία μας, μπορούμε να προσαρμοστούμε στις ανάγκες της επιχείρησής σας και να παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που εγγυώνται την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε την καλύτερη λύση για την επιχείρηση σας.
Επιστροφή στο περιεχόμενο