Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Λύσεις
Εταιρία
Parking Control Systems
Ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικής διαχείρησεις χώρων στάθμευσης. Περιλαμβάνονται τερματικά εισόδου - εξόδου με κάμερες αυτόματης αναγνώρισης αριθμού κυκλοφορίας , κεντρικός σταθμός διαχείρισης πλήρες και Αυτόματο Ταμείο Πληρωμής με δυνατότητα πληρωμής σε κέρματα-χαρτονομίσματα και πιστωτική -χρεωστική κάρτα.

Φορτιστές Ηλεκτρικών Οχημάτων
Ολοκληρωμένες λύσεις για την φόρτιση ηλεκτρικών αυτοκινήτων, με φορτιστές νέας τεχνολογίας, για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Συμβατοί με τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα στην παγκόσμια αγορά , δύνοντάς το καλύτερο ποιοτικό και αισθητικό αποτέλεσμα.


Μηχανισμοί Οροφής Γκαραζόπορτας
Μηχανισμοί οροφής για όλες της γκαραζόπορτες οροφής, τόσο σε τύπου ΒΙΕΜ όσο και για οποιαδήποτε άλλη εταιρία κατασκευής, σπαστές και μονοκόμματες με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πίνακα και πολλαπλές λειτουργίες. Επίσης δίδεται η δυνατότητα σύνδεσης φωτοκύτταρων και Access Control για την μέγιστη προστασία και ασφάλεια της περιουσίας σας.

Συρόμενοι Μηχανισμοί
Ολοκληρωμένες λύσεις για την αυτοματοποίηση συρόμενων οικιακών -επαγγελαμτικών αυλοπορτών.Επισκευή και συντήρηση τόσο σε μηχανισμούς τύπου ΒΙΕΜ όσο και για οποιαδήποτε άλλη εταιρία κατασκευής μηχανισμών. Επίσης δίδεται η δυνατότητα σύνδεσης φωτοκύτταρων και Access Control για την μέγιστη προστασία και ασφάλεια της περιουσίας σας.

Ανοιγόμενοι Μηχανισμοί
Ολοκληρωμένες λύσεις για την αυτοματοποίηση ανοιγόμενων οικιακών - επαγγελματικών θυρών.Επισκευή και συντήρηση τόσο σε μηχανισμούς τύπου ΒΙΕΜ όσο και για οποιαδήποτε άλλη εταιρία κατασκευής μηχανισμών. Επίσης δίδεται η δυνατότητα σύνδεσης φωτοκύτταρων και Access Control για την μέγιστη προστασία και ασφάλεια της περιουσίας σας.

Συστήματα τουρνικέ
Ολοκληρωμένα συστήματα τουρνικέ , τύπου tripod ή High Speed με Flaps, συμβατά με όλα τα Access Control Systems. Επίσης παρέχονται ολοκληρωμένες λύσεις για την διασύνδεσή και τον έλεγχο τους με ηλεκτρονικά εισιτήρια(Barcode,QRcode, NFC).

Μπάρες Ελέγχου Πρόσβασης Οχημάτων
Ηλεκτροκίνητες μπάρες για την ελεγχόμενη είσοδο-έξοδο οχημάτων και την διαχέιριση των χώρων στάθμευσης. Επίσης δίδεται η δυνατότητα σύνδεσης φωτοκύτταρων και Access Control για την μέγιστη προστασία και ασφάλεια της περιουσίας σας.


Επιστροφή στο περιεχόμενο