Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ρολά Καταστημάτων-Οικιών
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΡΟΛΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Ρολά καταστημάτων οικιών λαμαρίνας αποτελούν σίγουρη λύση για οικιακή, επαγγελματική και βιομηχανική χρήση.
Κατασκευάζονται σύμφωνα με τις αυστηρότερες προδιαγραφές αντοχής και ασφάλειας από γαλβανισμένη ατσαλολαμαρίνα, άψογα φινιρισμένη και βαμμένη ηλεκτροστατικά σε μεγάλη ποικιλία χρωμάτων.
Προσφέρουν στεγανότητα και αθόρυβη λειτουργία, χάρη στις πλάγιες πλαστικές τάπες από πολυαμίδιο και στους οδηγούς με πρεσαριστά λάστιχα.
Λειτουργούν χειροκίνητα ή με ηλεκτρικό μηχανισμό ο οποίος είναι αθόρυβος, υψηλών προδιαγραφών , με ηλεκτρόφρενο και χειροκίνητη λειτουργία σε περίπτωση διακοπής ρεύματος.

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση οποιουδήποτε τύπου ρολού και εταιρίας κατασκευής.


Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση, πληροφορία ή αίτημα σχετικά με τα ρολά καταστημάτων-οικιών ασφαλείας. Στην Profelm-ΒΙΕΜ  Electronics ABEE, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας προϊόντων και υπηρεσιών για την ασφάλεια και την προστασία των καταστημάτων και των οικιών σας. Οι ειδικοί μας θα είναι ευχαρίστηση να απαντήσουν σε όλες τις απορίες σας και να σας παράσχουν την καλύτερη δυνατή λύση για τις ανάγκες σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα τηλεφωνικά στον αριθμό 2109850144 - κινητό Viber 6979796744 ή μέσο email: info@profelm.gr .
Επιστροφή στο περιεχόμενο