Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Γκαραζόπορτες Οροφής
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΓΚΑΡΑΖΟΠΟΡΤΑ ΟΡΟΦΗΣ ΣΠΑΣΤΗ
Αυτόματη γκαραζόπορτα θύρας, ανασυρόμενη τύπου ΟΡΙΖΟΝΤΙΟ ΡΑΜΠΟΤΕ με panel του οίκου MARCEGAGLIA Ιταλίας,τύπου SECTIONAL, με εξαρτήματα FLEXIFORCE αποτελούμενη από σπονδυλωτά φύλλα των 500mm και 610mm ύψους. Κατασκευασμένα από ειδικά ατσαλόφυλλα διπλά,SANDWITCH,πλήρης πολυουρεθάνης πάχους 40mm,πυκνότητας 40kg/m3. Τα φύλλα, σε ανάγλυφη επιφάνεια STUCCO , είναι ραμποταρισμένα για οριζόντια λειτουργία.
Ισχυροί διπλοί οδηγοί φύλλων με κούρμπες.
Τα ράουλα κυλίσεως φέρουν διπλές ισχυρές βάσεις (μεντεσέδες) για επιπλέον ασφάλεια και αντοχή στον χρόνο.
Προσφέρεται σε οποιαδήποτε επιθυμητή διάσταση σχέδιο και χρωματισμό RAL.
Μηχανισμός οροφής πλήρες με ενσωματωμένο ηλεκτρονικό πίνακα για πολλαπλές λειτουργίες.

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση , τόσο σε αυτόματες θύρες τύπου ΒΙΕΜ όσο και σε διαφορετικού τύπου αυτόματες θύρες και εταιρίας κατασκευής.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις γκαραζόπορτες οροφής, τα μοτέρ γκαραζόπορτας οροφής ή τις υπηρεσίες συντήρησης γκαραζόπορτας, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα. Η Profelm-ΒΙΕΜ Electronics ABEE είναι εδώ για να σας παράσχει εξειδικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας στον τομέα των γκαραζοπορτών οροφής. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στον αριθμό 2109850144 - κινητό Viber 6979796744 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου email: info@profelm.gr και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε.
Πλήρες τεχνική περιγραφή σπαστής γκαραζόπορτας οροφής.
Πάνελ διπλού τοιχώματος από γαλβανισμένη εν θερμό ανάγλυφη λαμαρίνα πάχους 0,45mm με θερμομόνωση σκληρής πολυουρεθάνης 35/40 kgr/m3. Συνολικό πάχος πάνελ 40mm.
Ανάγλυφη (stucco) επιφάνεια η οποία συνδυάζει άψογα το μοντέρνο με το κλασσικό και προσδίδει στην πόρτα τη μέγιστη δυνατή αντοχή και προστασία από πιθανές φθορές.
Οδηγοί κύλισης βαρέως τύπου από γαλβανιζέ ατσαλολαμαρίνα πάχους 2mm.
Ρυθμιζόμενα ελατήρια στρέψης γαλβανιζέ ενισχυμένο άξονα για την καλύτερη εξισορρόπηση της πόρτας.
Μεντεσέδες μεταλλικοί από γαλβανισμένο χάλυβα βαρέως τύπου πάχους 2,5mm.
Ειδικά λάστιχα από EPDM τα οποία προσαρμόζονται σε όλους τους τύπους πορτών αυξάνοντας τη στεγανοποίηση και μειώνοντας στο ελάχιστο της απώλειες αερισμού.
  1. Πλευρικά σε όλο το ύψος της.
  2. Ενδιάμεσα στις  αρθρώσεις.
  3. Διπλού κοίλου προφίλ με ειδικό θάλαμο στο κάτω πάνελ της πόρτας.
  4. Στο πάνω τελευταίο πάνελ που εφάπτει στη μετόπη της κάσας.
Ασφάλεια & Προστασία
Η εταιρία μας διαθέτει ευρεία γκάμα προϊόντων που αφορούν την ασφάλεια και παρέχουν τη μέγιστη δυνατή προστασία:
Ασφαλιστικό ελατηρίου. Προσαρμόζεται στον άξονα της πολύσπαστης πόρτας και αποτρέπει την ανεπιθύμητη κίνηση της πόρτας προς τα κάτω σε περίπτωση φθοράς του ελατηρίου.
Προστασία δάκτυλων. Ειδικά μελετημένο και σχεδιασμένο πάνελ το οποίο κατά τη διάρκεια κλεισίματος του δεν επιτρέπει την παγίδευση των δακτύλων ανάμεσα στα πάνελ.
Τρόποι λειτουργίας οριζόντια ανύψωση:
  • Διπλού οδηγού (20cm)
  • Διπλού οδηγού (16cm)
  • Μονού οδηγού (42cm)


Γκαραζόπορτα οροφής σπαστή Panel
Γκαραζόπορτα οροφής σπαστή Panel
Γκαραζόπορτα οροφής σπαστή
Επιπλέον δυνατότητες  –  Συνδυασμοί
Παράθυρα (Φεγγίτες) κατασκευασμένα από πολυκαρβουνικό υλικό διπλής υάλωσης με περιμετρικό λάστιχο στεγανοποίησης με την χρησιμοποίηση διαφόρων τύπων παραθύρων μπορούμε να δημιουργήσουμε διαφορετικές όψεις πορτών. Διατίθενται σε ποικίλες standard διαστάσεις προσδίδοντας περισσότερο φωτισμό στους εσωτερικούς χώρους του γκαράζ.
Ενσωματώσεις: σε περίπτωση όπου η πόρτα οροφής υπάρχει ανάγκη να παραμείνει κλειστή (ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες) τότε η ενσωματωμένη ανθρωποθυρίδας μπορεί να διευκολύνει τη διάβαση πεζών με ή χωρίς τζάμι με περιμετρικό κάσωμα αλουμινίου. Φέρουν χειρολαβή, κλειδαριά ασφαλείας και μηχανισμό επαναφοράς έτσι ώστε να εξασφαλίζεται πάντα ότι θα είναι κλειστή κατά τη διάρκεια της λειτουργίας, μειώνοντας την άσκοπη χρήση της κυρίως πόρτας ιδιαίτερα στη βιομηχανία.


Επιστροφή στο περιεχόμενο