Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Cctv συστήματα ασφαλείας
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης CCTV
Ο ορισμός ενός συστήματος κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV) ως σύστημα επιτήρησης ή ως σύστημα επιτήρησης και ασφαλείας, είναι σημαντικός. Ένα σύστημα κλειστού κυκλώματος τηλεόρασης (CCTV)  και επιτήρησης έχει σαν βασικό σκοπό την επιτήρηση ενός χώρου (π.χ. καταστήματος) με τη δυνατότητα καταγραφής των συμβάντων σε κάποιο αποθηκευτικό μέσο. Ο χρήστης μπορεί να ανατρέξει όποτε χρειαστεί στα αρχεία για να εντοπίσει κάποιο συμβάν. Ένα σύστημα επιτήρησης και ασφαλείας, πέρα των παραπάνω, έχει σκοπό και να λειτουργήσει σαν σύστημα ασφαλείας για τον χώρο που εποπτεύεται και να ειδοποιεί σε περίπτωση κάποιας έκτακτης ανάγκης (παραβίαση, διακοπή ρεύματος, βανδαλισμού, κ.τ.λ.) μέσω αυτόματων λειτουργιών όπως (sms, e-mail, ηχητική ειδοποίηση, προγραμματισμένη ενέργεια).
 
Τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης αποτελούνται από περιφερειακές συσκευές , ο οποίες πρέπει να είναι απόλυτα συμβατές μεταξύ τους για την μέγιστη αποδοτικότητα του συστήματος. Βασικές συσκευές είναι: Σκληρός δίσκος καταγραφής ·  Οθόνη·  Κάμερες· Καλώδια · Τροφοδοτικά·  Καταγραφικό.
 

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή ανάγκη σχετικά με τα ολοκληρωμένα συστήματα συστημάτων ασφαλείας CCTV. Στην Profelm-ΒΙΕΜ Electronics ABEE, είμαστε αφοσιωμένοι στην παροχή υψηλής ποιότητας λύσεων ασφαλείας που προστατεύουν την ακεραιότητα του χώρου σας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε το κατάλληλο CCTV σύστημα για τις ανάγκες σας και να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις που προσαρμόζονται στις απαιτήσεις σας. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα.
Επιστροφή στο περιεχόμενο