Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Συρόμενα Μοτέρ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΣΥΡΟΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ
Ολοκληρωμένες λύσεις για την αυτοματοποίηση συρόμενων αυλοπορτών βάρους έως 2.500 Κg. Συρόμενοι μηχανισμοί, της εταιρίας PROTECO Made In Italy, κατάλληλοι για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Η εγκατάσταση τους είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.Αθόρυβη λειτουργία,ανθεκτική στο χρόνο και με μηδενική  συντήρηση. Σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχει δυνατότητα αποσύμπλεξης του μηχανισμού και λειτουργία της πόρτας χειροκίνητα.
Επίσης η εταιρία μας συνεργάζεται με επιπλέον επώνυμους κατασκευαστές του εξωτερικού προσφέροντας την καλύτερη λύση διαχρονικά με επαρκές απόθεμα ανταλλακτικών για την κάλυψη βλαβών στο μικρότερο δυνατόν χρονικό διάστημα.

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση , τόσο σε μηχανισμούς τύπου ΒΙΕΜ όσο και σε διαφορετικού τύπου μηχανισμών και εταιρίας κατασκευής.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους συρόμενους μηχανισμούς. Αναλαμβάνουμε την προμήθεια και εγκατάσταση συρόμενων μηχανισμών, καθώς και την επισκευή τους. Επιπλέον, παρέχουμε υπηρεσίες σχετικά με ηλεκτρονικές πλακέτες αυτοματισμών. Επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά μέσο τηλεφωνικού αριθμού 2109850144 - κινητό Viber 6979796744 ή μέσο email: info@profelm.gr .
Επιστροφή στο περιεχόμενο