Καλωσήρθατε στην εταιρεία PROFELM-ΒΙΕΜ ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ανοιγόμενα Μοτέρ
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
ΑΝΟΙΓΟΜΕΝΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ

Ολοκληρωμένες λύσεις για την αυτοματοποίηση ανοιγόμενων πορτών, με μήκος φύλλου έως 6μ. Η αυτοματοποίηση ισχύει για μονόφυλλες και δίφυλλες ανοιγόμενες πόρτες. Ανοιγόμενοι μηχανισμοί κατάλληλοι για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Η εγκατάσταση τους είναι ιδιαίτερα εύκολη και γρήγορη παρέχοντας μέγιστη ασφάλεια και αξιοπιστία.Αθόρυβοι λειτουργία,ανθεκτικοί στο χρόνο και με μηδενική  συντήρηση. Σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος υπάρχει δυνατότητα αποσύμπλεξης του μηχανισμού και λειτουργίας της πόρτας χειροκίνητα.
Επίσης η εταιρία μας συνεργάζεται με επώνυμους κατασκευαστές του εξωτερικού προσφέροντας την καλύτερη λύση διαχρονικά
με επαρκές απόθεμα ανταλλακτικών για την κάλυψη βλαβών στο μικρότερο δυνατόν χρονικό διάστημα.

Επίσης αναλαμβάνουμε την επισκευή και συντήρηση , τόσο σε μηχανισμούς τύπου ΒΙΕΜ όσο και σε διαφορετικού τύπου μηχανισμών και εταιρίας κατασκευής.


Για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία σχετικά με ανοιγόμενα μοτέρ, επισκευές ανοιγόμενων θυρών ή πλακέτες αυτοματισμού ανοιγόμενων θυρών, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Στην Profelm-ΒΙΕΜ Electronics ABEE, είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε με κάθε ανάγκη σας στον τομέα των ανοιγόμενων μοτέρ. Μπορείτε να μας καλέσετε στον τηλεφωνικό αριθμό 2109850144 - κινητό Viber 6979796744 ή μέσο email: info@profelm.gr . Είμαστε διαθέσιμοι για να σας παρέχουμε εξατομικευμένες λύσεις και εξειδικευμένη τεχνική υποστήριξη.
Επιστροφή στο περιεχόμενο