Καλώς ήλθατε στην εταιρέια PROFELM ELECTRONICS  A.B.E.E.
Profelm Electronics ABEE
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
Επίλυση Βλαβών
Τηλ:210-9850144
Viber: 6979796744
   
Μετάβαση στο περιεχόμενο
Μέσα Προστασίας Κοινού COVID-19
ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τηλεχειριζόμενο φανάρι διαχείρισης κοινού σε εισόδους καταστημάτων
To νέο σύστημα αυτοματισμού TRAFFIC L.QMS PRO είναι ένα τηλεχειριζόμενο φανάρι κυκλοφορίας κατάλληλο για την διαχείριση κυκλοφορίας κοινού σε εισόδους καταστημάτων από την Profelm Electronics ABEE.

Ο τρόπος λειτουργίας είναι ιδιαίτερα απλός. Το φανάρι βρίσκεται εξωτερικά του καταστήματος. Ο χρήστης στο εσωτερικό του χώρου μπορεί να εναλλάσσει την κατάσταση του φαναριού από πράσινο σε κόκκινο και αντίστροφα, ασύρματα με τηλεχειριστήριο ώστε να αποτρέπει ή επιτρέπει την είσοδο του κοινού στο κατάστημα. Εσωτερικά του καταστήματος υπάρχει πίνακας φωτεινής ένδειξης με LED (πράσινο - κόκκινο) ώστε ο χρήστης να γνωρίζει την κατάσταση του φαναριού που βρίσκεται εξωτερικά. Με το πρώτο πλήκτρο του τηλεχειριστηρίου γίνεται η εναλλαγή των φωτεινών πεδίων του φαναριού ενώ με το δεύτερο πλήκτρο η ενεργοποίηση και απενεργοποίηση τους συστήματος.

Η έκδοση TRAFFIC L.QMS PRO περιλαμβάνει ένα φανάρι ελέχγου κυκλοφορίας με δύο πεδία, πράσινο - κόκκινο Ø120mm το οποίο αναρτάται σε κολώνα συνολικού ύψους 165cm που διαθέτει βάση στήριξης, έναν ηλεκτρονικό πίνακα ελέγχου (controller), ένα ένα ασύρματο τηλεχειριστήριο για το έλεγχο του φαναριού και ένα σύστημα φωτεινής ένδειξης με LED (πράσινο - κόκκινο) της κατάστασης του φαναριού από την εσωτερική πλευρά.

Υπάρχει επίσης και δεύτερη έκδοση η οποία περιλαμβάνει όλα τα παραπάνω εκτός από την κολώνα στήριξης με βάση σε περιπτώσεις όπου το φανάρι αναρτάται σε τοίχο.

Το σύστημα TRAFFIC L.QMS PRO της Profelm Electronics ABEE συγκαταλέγεται στα προϊόντα δεύτερης φάσης (phase-2) ανοίγματος καταστημάτων και εταιρειών που σκοπό έχουν την προστασία πελατών και εργαζόμενων. Είναι κατάλληλο για καταστήματα, εταιρείες, νοσοκομεία, ιατρεία, διαγνωστικά κέντρα, φαρμακεία, ξενοδοχεία, εστιατόρια, fast-food, super markets, εμπορικά κέντρα, καταστήματα ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών ειδών, αεροδρόμια, σταθμούς λεωφορείων, receptions, εταιρείες courier, γυμναστήρια, κομμωτήρια, σχολεία κλπ. Βοηθά στην αποτροπή εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19 και άλλων λοιμόξεων καθώς ενισχύει το Social Distancing.Προστατευτικά διαχωριστικά γραφείων και πάγκου Plexiglass
Προστατευτικά διαχωριστικα ταμείων στιβαρής κατασκευής για προστασία των εργαζομένων. Αποτελούνται από πάνελ από διαφανές plexiglass, σκελετό αλουμινίου και στιβαρά μεταλλικά πέλματα. Με άνοιγμα 15 εκατοστών στο κάτω μέρος για παράδοση προϊόντων και διεκπεραίωση συναλλαγών. Τα προστατευτικά διαχωριστικά έχουν ύψος 80cm και διατίθενται σε διαφορετικά μήκη. Ιδανική λύση για φαρμακεία, κλινικές, διαγνωστικά ιατρεία, reception γραφείων, ταμεία καταστημάτων λιανικής κλπ.

Επιστροφή στο περιεχόμενο