ΛΥΣΕΙΣ - PROFELM ELECTRONICS ABEE

Καλώς ήλθατε στην εταιρέια PROFELM ELECTRONICS  A.B.E.E.
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
+30210-9850144
info@profelm.gr
Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΛΥΣΕΙΣ

Η Profelm Electronics ABEE λόγω του ότι είναι απο της μόνες ελληνικές πιστοποιημένες εταιρίες μελέτης-ανάπτυξης-κατασκευής software/hardware, προσφέρει εκτός απο τον εξοπλισμό Parking Control System και άλλες λύσεις για πιο ιδιαίτερους χώρους. Όλες οι παραμετροποιήσεις ή κατασκευές νέων προγραμμάτων είναι απόλυτα συμβατές με την Ελληνίκη Φορολογική Νομοθεσία.
PARKING PR-344

PARKING PR-346

  • Ηλεκτρονική διαχείριση εκτάκτων πελατών και μονίμων σε χώρους στάθμευσης "Super Market"

Ολοκληρωμένο σύστημα για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την μέγιστη δυνατή προσέλευση πελατών.

Το σύστημα αποτελείται απο μηχανήματα εισόδου-εξόδου,μπάρες εισόδου-εξόδου,ακυρωτικά Barcode-scanners στα ταμεία πληρωμής των πελατών και των κεντρικό σταθμό διαχείρισης όλων των μονάδων.

Διαδικασία Λειτουργείας
Κατά την είσοδο ο πελάτης παραλαμβάνει ένα εισιτήριο, με όλα τα απαραίτητα στοιχεία τυπωμένα, το οποίο ισχύει για ορισμένο χρόνο(παραμετροποιήσημο).

Κατά την πληρωμή του στο ταμείο παραδίδει το εισιτήριο στην ταμεία και το ακυρώνει στο Barcode-Scanner δινοντάς του καινούργιο χρόνο για την εξοδό του απο το parking του καταστήματος.

Στις περιπτώσεις κάποιου εκπρόθεσμου πελάτη το σύστημα παρέχει ολα τα απαραίτητα συστήματα για την διάγνωση και την αντιμετώπιση αυτής και οποιαδήποτε άλλης περίπτωσης.
  • Ηλεκτρονική διαχείριση εκτάκτων πελατών και μονίμων σε χώρους στάθμευσης με "Ημερήσια Χρέωση"

Ολοκληρωμένο σύστημα συμβατό πλήρως με την ελληνική φορολογική νομοθεσία, για χώρους με ημερήσια χρέωση μόνο.

Το σύστημα αποτελείται απο" μηχάνημα εισόδου/Αυτόματο Ταμειο Πληρωμής",καμερα αυτόματης καταγραφής πινακίδας εισόδου-εξόδου,μπάρες εισόδου-εξόδου και τον κεντρικό σταθμό διαχείρισης όλων τον μονάδων.

Το μηχάνημα εισόδου λειτουργή σαν Αυτόματο Ταμείο Πληρωμής. Δέχεται όλα τα κέρματα και εκδίδει απόδειξη πληρωμής.

Διαδικασία Λειτουργείας
Κατά την εισοδό του  πελάτη, αναγνωρίζεται αυτόματα ο αριθμός κυκλοφορίας και εμφανίζεται στην οθόνη ο αριθμός κυκλοφορίας και το αντίστοιχο ημερήσιο κόμμιστρο. Πληρώνοντας εκδίδεται απόδειξη πληρωμής και ανοίγει η μπάρα εισόδου.Για το σύστημα υπάρχει δυνατότητα πλήρους αυτοματοποιημένης λειτουργείας χωρίς άνθρωπο και με άνθρωπο.
  • Ηλεκτρονική διαχείριση εκτάκτων και μονίμων σε "χώρους στάθμευσης χωρίς την δυνατότητα εγκατάστασης μονάδων εισόδου-εξόδου".

Ολοκληρωμένο σύστημα για τους χώρους στάθμεύσης που υστερούν σε χώρο, για την τοποθέτηση μονάδωνεισόδου-εξόδου.

Το σύστημα αποτελείται απο τοπικό θερμικό εκτυπωτή εισιτηρίων, θερμικό εκτυπωτή αποδείξεων, αυτόματο βιβλίο εισόδου-εξόδου και τον κεντρικο server διαχείρισης των μονάδων.

Το λογισμικο διαχείρισης του χώρου στάθμευσης είναι το ίδιο με το Parking Control System εκτός απο τις μονάδες εισόδου-εξόδου. Η λειτουργίες των μονάδων αυτών γίνονται τοπικά,μέσα στο Control Room.

Διαδικασία Λειτουργείας
Κατά την είσοδο του πελάτη, ο ταμίας εκδίδει εισιτήριο το οποίο και παραδίδει στον πελάτη. Στην έξοδο ο πελάτης δίδει το εισιτήριο στον ταμία και υπολογίζεται το αντίτιμο της πληρωμής. Η είσοδος και έξοδος των εκτάκτων και μονίμων είναι αυτόματη στο βιβλίο εισόδου-εξόδου.
PARKING PR-341

  • Ηλεκτρονική διαχείριση  μονίμων σε "ιδιωτίκους χώρους στάθμευσης".
Ολοκληρωμένο σύστημα καταγραφής και ελέγχου πρόσβασης όλων των μονίμων και επισκεπτών σε ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης χωρίς χρεώσεις.

Το σύστημα αποτελείται απο μπάρες εισόδου-εξόδου,κάμερες εισόδου-εξόδου και απο τον κεντρικό σταθμό διαχείρισης τον μονάδων.

Λειτουργία Συστήματος
Όλοι οι μόνιμοι εισέρχονται και εξέρχονται του χώρου αυτόματα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση. Όλοι οι αριθμοί κυκλοφορίας των μονίμων είναι αποθηκεύμενοι στην βάση δεδομένων και έτσι επιβεβαιώνεται αυτόματα ηεισοδός-εξοδός τους.
Σε περίπτωση επισκέπτη το σύστημα τον καταχώρη σαν επισκέπτη με την δυνατότητα καταγραφής όλων των στοιχείων του.
PARKING PR-347
  • Ηλεκτρονική Διαχείριση Ελέγχου Εισόδου-Εξόδου Επισκεπτών και Μονίμων με "Turnstile System".
Ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ελεγχου επισκεπτών σε κτίρια υψηλής ασφαλείας, όπως κεντρικά γραφεία ιδιωτικού και δημόσιου τομέα.

Το σύστημα αποτελείται απο τουρνικέ τύπου flaps και απο τον κεντρικό σταθμό διαχείρισης των μονάδων.

Λειτουργεία Συστήματος
Οι επισκέπτες προμηθεύονται με προεκτυπωμένες κάρτες απο την υποδοχή. Την δείχνουν στην είσοδο για την προσέλευση τους και κατά την εξοδό επαναλαμβάνετε η ίδια διαδικασία.Οι κάρτες παραδίδονται πάλι στην υποδοχή.
TMS
Λεωφόρος Αμφιθέας 185, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα.
+30210-9850144
info@profelm.gr
Δευτέρα-Παρασκευή 08:30AM - 16:30PM
Παρασκευή-Σάββατο κλειστά
Copyright 2019   |   All rights reserved
Developed by  PROFELM S.A.
ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΧΩΡΩΝ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ
PARKING CONTROL SYSTEMS
ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ
ΒΥΘΙΖΟΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΕΣ

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

ACCESS CONTROL SYSTEMS
CCTV - ΚΑΤΑΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΜΕΡΕΣ
ΤΟΥΡΝΙΚΕ

ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ PARKING - ΕΙΔΗ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
ΜΕΙΩΤΕΣ ΤΑΧΥΤΗΤΑΣ
ΠΡΑΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΤΟΙΧΩΝ PARKING
ΣΠΑΣΤΑ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ
PROFELM ELECTRONICS A.B.E.E.
Επιστροφή στο περιεχόμενο